Hur levererar vi

Hur levererar vi?

Vi levererar utvecklingstjänster från vårt egna kontor, beläget på Soft Center i Ronneby. Alla vår utvecklare har sin dagliga arbetsplats vid detta kontor. Det är endast undantagsvis vi arbetar ute hos vår kund. Vårt kontor är ändamålsenligt uppbyggt med teamrum, mötesrum, cafeteria, uppehållsrum etc. Alla utvecklare är utrustade med modern arbetsdator och mobiltelefon och arbetar vid en höj- och sänkbar ergonomisk arbetsplats.

Våra utvecklare är till största delen universitets-/högskoleutbildade inom områden som Software Engineering och Computer Science. Arbetet sker i teamform och vanligtvis med ett agilt arbetssätt/scrum. Teamet innehåller seniora medarbetare som kan stötta andra utvecklare med kunskap och coachning.

Vi har en nära och fortlöpande kontakt med våra uppdragsgivare via videomöten, Skype/Teams, Slack, mail etc och vi samarbetar med våra kunder i projektverktyg såsom Jira och Confluense. Vi rapporterar kontinuerligt nedlagd tid och aktuell status på våra arbetsuppgifter. Våra teamkunder får varje vecka en veckorapport som utvisar teamets arbetade tid under den gångna veckan.


Head
Vivamus in diam turpis. In condimentum maximus tristique. Maecenas non laoreet odio.